Fiscaal En Juridisch Adviesbureau

Published Mar 27, 21
6 min read

Direct Juridisch Advies

“Hun Nederlands was niet zo goed, en tegen mij zeiden ze: jij gaat toch naar school, snap je deze brief niet? Tegen de tijd dat ik op de middelbare school brieven moest schrijven voor Nederlands, haalde ik alleen maar negens”, lacht De Brito. Robalo deelt de jeugdherinnering; het is dan ook geen toeval dat de twee al vroeg wisten dat ze rechten wilden studeren.

“De meesten gingen nou eenmaal direct werken toen ze hier aankwamen. Ze hebben veel voor ons opgeofferd, Nos Direito is onze manier om iets terug te doen.” Dat doen ze vrijwillig, naast hun fulltime banen: De Brito bij de Gemeente Rotterdam en haar eigen juridisch adviesbureau; Robalo als bezwaarmedewerker bij een sociale verzekeringsbank.

“Er komen vaak mensen met vragen over een vaststellingovereenkomst bij ontslag. Dan weten ze bijvoorbeeld niet dat als daarin staat dat jij afstand doet van je baan, je het recht op WW verliest.” Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, delen ze ook juridische tips op sociale media, geïnspireerd door echte verhalen - juridisch adviesbureau.

Het Juridisch Loket: Gratis Juridisch Advies

In Nederland word je namelijk automatisch medehuurder bij een huwelijk of een geregistreerd partnerschap. Robalo: “In dit geval kon haar ex-man de huur niet meer betalen, waardoor zíj een enorme rekening kreeg. Zoiets delen we op sociale media, want zo’n klein foutje kan verstrekkende gevolgen hebben.” “ De overheid moet veel meer doen om te zorgen dat iedereen zijn rechten kent Soms moeten ze iemand doorverwijzen, als er bijvoorbeeld een procedure moet worden gestart of als specifieke expertise ontbreekt.

Geen van ons is gespecialiseerd in immigratierecht, en één foutje bij de IND is funest. Haar hebben we dus doorverwezen.” Dat doen ze heel zorgvuldig, benadrukt Robalo, zodat mensen bij de juiste persoon terechtkomen en niet alsnog van het kastje naar de muur worden gestuurd. Volgens De Brito en Robalo moet de overheid veel meer doen om te zorgen dat iedereen zijn rechten kent en betaalbare juridische hulp kan krijgen en vinden.

Het aantal sociaal advocaten loopt terug, terwijl het aantal mensen dat in de schulden zit juist toeneemt. Een groeiend aantal mensen weet bovendien niet hoe zij de juiste hulp kunnen krijgen vanwege ‘een complex juridisch systeem’, zo stelde de Nationale Ombudsman vorig jaar. Robalo: “Dat is zo zonde, want zonder hulp stapelen problemen zich al snel op.

Juridisch Adviesbureau – Juridisch Advies Op Maat

Zieke Werknemer Ontslaan Tijdelijk ContractFiscaal En Juridisch Adviesbureau
Juridisch Advies - Contact - RechtspraakFiscaal En Juridisch Adviesbureau


In dat stadium is het veel moeilijker om iemand te helpen.” Helaas wordt het belang van laagdrempelige initiatieven zoals deze niet altijd ingezien, vertelt De Brito. “Toen wij van start gingen en subsidie wilden aanvragen, kregen we te horen dat men het een prachtig initiatief vond, maar niet de noodzaak zag om ons deels te richten op de Kaapverdiaanse gemeenschap (jurist arbeidsrecht).

Maar we doen dit werk nou juist om die weg te wijzen! Dat is nodig, zolang de overheid daarin tekortschiet.” (werknemer ontslaan met vast contract).

Of u nu op zoek bent naar advies over uw SaaS-applicatie of webshop, of een van uw bestaande juridische documenten nog eens door een controle wilt halen: via JuriDox kunt u voor een vast bedrag een jurist van ICTRecht inschakelen. U krijgt dan voor een uur een jurist tot uw beschikking.

Top Kwaliteit Juridisch Advies Mkb Vindt U Hier

Houd er wel rekening mee dat binnen één uur niet elk vraagstuk afgehandeld kan worden. Deze dienst is met name geschikt om (korte) telefonische vragen te stellen of een kort schriftelijk advies over specifieke zaken te ontvangen - zieke werknemer ontslaan tijdelijk contract. Daarnaast kunt u eenvoudige, bestaande juridische documenten nog eens laten controleren door een ervaren jurist.

U heeft een geschil met uw buren, bijvoorbeeld over een heg of een overhangende tak. Of u huurt een woning en uw verhuurder komt zijn verplichtingen niet na. Of u krijgt uw salaris niet uitbetaald. Of u heeft wellicht een zakelijk conflict. Voor deze en vele andere situaties kan een juridisch abonnement van Groene Hart Juristen een uitkomst zijn.

Juridisch Adviesbureau Altijd Een Eerlijk En Oprecht AdviesMet Recht, Juridisch Advies Op Maat

“Zelfs als u een rechtsbijstandsverzekering heeft, kunt u er niet klakkeloos vanuit gaan dat standaard alles binnen uw polis is afgedekt. In dat geval betaalt u achteraf vaak een hoge prijs. Wij daarentegen bieden u een voordelig abonnement aan waarbij u maandelijks een vast tarief betaalt voor één uur gratis juridische dienstverlening per kalendermaand binnen de door u gekozen modules.

Jurist Arbeidsrecht

Wij geloven dan ook dat een juridisch abonnement een effectief en betaalbaar antwoord is op rechtsbijstandsverzekeringen.” In Nederland vallen volgens Wynold Dijkstra vooral de middeninkomens tussen wal en schip. “Enerzijds verdienen ze te veel om in geval van een juridisch conflict aanspraak te maken op gefinancierde rechtshulp vanuit de overheid - jurist arbeidsrecht.

Primair voor deze groep mensen hebben wij ons juridisch abonnement ontwikkeld. We willen recht toegankelijk maken zonder allerlei voorwaarden. Als u een rechtsbijstandsverzekering afsluit kunt u een gebeurtenis of een kwestie waar juridische gevolgen aan vast zitten niet alsnog verzekeren”, legt Wynold Dijkstra uit. “De wet stelt voor verzekeringen namelijk de voorwaarde dat er sprake moet zijn van een onzekere gebeurtenis en deze wordt pas gedekt wanneer er sprake is van een daadwerkelijk geschil.

Bij ons bepaalt u zelf welke disciplines u wilt opnemen in uw abonnement.” En wilt u niet vastzitten aan een abonnement, dan kunt u via de juridische webwinkel telefonische sparringstijd met een jurist inkopen. Bij Groene Hart Juristen staat u als klant centraal. “Of het nu om advies gaat, het opstellen van een contract of het bijstaan bij een juridisch geschil, wij staan voor u klaar”, aldus partner Carla Ruijsbroek.

Juridische Dienstverlening En Rechtshulp: Hoe En Wat

Ons team bestaat uit twee partners, een secretarieel medewerker en gespecialiseerde juristen en mediators. Wij kunnen hierdoor een hoogwaardige dienstverlening bieden en zijn allround experts die u op alle rechtsgebieden kunnen ondersteunen. Van Contractenrecht tot Bouwrecht en van Familierecht tot Arbeidsrecht - zieke werknemer ontslaan tijdelijk contract. Door onze werkwijze zijn wij bovendien erg flexibel en kunnen wij snel schakelen.” Groene Hart Juristen is opgericht in 2010 door mr.

Door de snelle groei van het kantoor is Carla Ruijsbroek per 1-1-2019 als partner toegetreden en wordt het kantoor ondersteund door een tiental juristen waardoor een full service kan worden geboden aan zowel ondernemers als ook particulieren. Daarnaast werkt het kantoor nauw samen met een aantal advocaten, een vaste deurwaarder, onafhankelijk deskundigen bij expertiseonderzoek en een vertaalbureau.

Abonnement op een advocaat? Natuurlijk is het mogelijk binnen de advocatuur om een abonnement advocatenkantoor, juristen of advocaten te nemen. Juridisch Advies - Juridisch Adviesbureau. Als u voor uw bedrijf binnen het MKB geregeld juridisch advies nodig heeft is dit verreweg de goedkoopste optie. Wij leggen in dit artikel kort aan u uit welke van onze advocaten en juristen een juridisch service abonnement aanbieden en wat een abonnement op juridisch advies van advocaten, advocatenkantoren of juristen eigenlijk inhoudt.

Juridisch Advies - Autoriteit Consument En Markt

Juridisch Advies - Privacy Op Maat En De Praktische JuristJuridisch Adviesbureau Sociaal Verhaal

Met een abonnement op maand bent u het goedkoopste uit - juridisch advies rotterdam. Abonnementen in de advocatuur worden steeds gebruikelijker. Dit komt omdat het vaak een stuk voordeliger oplossing is voor ondernemers binnen het MKB. U krijgt namelijk voor een vast bedrag uw eigen advocaat in uw eigen regio. Zo kunt u snel telefonisch overleg plegen voor spoedeisend juridisch advies.

U betaalt daarvoor dan ook geen meerprijs. Vaak gaat dit om overeenkomsten en contracten die uw organisatie heeft of bijvoorbeeld een inschatting van uw mogelijkheden en de kans die u maakt bij een eventuele rechtszaak. Een abonnement voor juridisch advies of juridisch risicomanagement kunt u het beste afsluiten via LegalSpot.

More from Arbeidsrecht

Navigation

Home

Latest Posts

Jouw Bedrijf Verkopen: Waar Moet Je Op Letten?

Published May 08, 21
6 min read